Huis inrichten tips

Alles over huis en tuin

Picking Kunst voor een woonkamer Inspiratie. Goede decorateurs vinden lanceringsplatformen voor hun kamer decor in de meest gewone plaatsen. Het gebruik van iets te verwijzen naar als uw visuele inspiratie kan helpen om uw ontwerp op de rails. Door het selecteren van een canvas schilderij dat al je liefde aan uw woonkamer Inspiratie rond design, heb je gezien dat de kleuren goed samen te werken, kun je waarschijnlijk dus te maken echt geïnspireerd kleurkeuzes dan je normaal zou doen voor uw ontwerp.

Tinten die functie goed samen

Dus het eerste ding dat je kunt doen met je inspiratie schilderij is kies je kleuren schema uit de kleuren die worden gebruikt in de inspiratie stuk. Als je kijkt naar je inspiratie schilderen, gebruik van het principe tint als voornaamste uw huiskamer de accentkleur. Kijk dan naar de andere tinten in het schilderij, zodat u een paar u meer voor uw inrichting. De overige twee tinten zal een bleke, neutrale kleur aan uw muren schilderen en dan een andere kleur te gebruiken als een ander accent kleur. Vooral als je niet goed in het combineren van kleuren, heeft de kunstenaar van uw inspiratie schilderij al voor gezorgd dat voor u, dus met behulp van een kunstwerk is een perfecte manier om je kamer kleurenpalet te kiezen.

In navolging van de Schilderij’s Theme

Het selecteren van een aantal van de stukken van je schilderij om te gebruiken in uw kamer ontwerp is een andere manier om uw inspiratie schilderij in de algemene huiskamer interieur van te nemen. U kan beslissen om een strand te creëren geïnspireerd ontwerp in uw woonkamer Inspiratie of uw kunstwerk is van golven op de kust te wassen. De natuurlijke wat er gebeurt wanneer u een bron van inspiratie schilderij te gebruiken voor het ontwerp van uw kamer is dat je tinten en uw thema van nature zal gaan feilloos samen. Aangezien u het selecteren van kleuren uit je schilderij voor alle elementen in je kamer, al uw decor zal feilloos samenhangend maken van uw woonkamer eruit alsof het is ontworpen door een professional. Terwijl u tonen van uw foto in je woonkamer ontwerpen, kunt u ook gebruikmaken van patronen en bladeren om uw designer look te creëren. Bijvoorbeeld, als je een cactus in je Arizona schilderen, dan met inbegrip van een cactus in de afwerking van uw kamer raakt hebben is een geweldige manier om uw ontwerp te verenigen.

Makend van uw Inspiratie Schilderen als een Focal Point

Opknoping je inspiratie stuk op de muur dient om de kleuren en inrichting in uw woonkamer te verenigen, terwijl het creëren van een centraal muur. Wanneer u een groter formaat foto hebben, dat kan dienen als centraal punt voor uw woonkamer design. Als je inspiratie schilderij is aan de kleine kant, kun je combineren met andere schilderijen tot een indrukwekkend centraal display design. Bijvoorbeeld, als je inspiratie foto is een zee scène, kunt u ervoor kiezen om uw focal point mode als een plank die de wanddecoratie samen met andere strand items zoals schelpen en een glazen kom gevuld met een zee gras weer te geven.

Eetkamers

Jouw eetkamer inrichten, het is zonder twijfel een leuke maar tegelijk ook zeer belangrijke opgave. Het is niet alleen een van de plaatsen in huis waar we het meeste tijd doorbrengen, maar ook de ruimte waar we met plezier mensen ontvangen. Er gaat dan ook niets boven een gezellige inrichting die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.