Huis inrichten tips

Alles over huis en tuin

Woonkamer inrichten voor kleine ruimtes

Veel Amerikanen zijn bezig met afslanken hun huizen als gevolg van de slechte economie. Dit biedt nieuwe uitdagingen bij het ontwerpen voor mensen die niet mogen worden gebruikt aan het leven in kleine ruimtes. “Waar ga ik al mijn spullen?” is in de voorhoede van de vele hoofden van mensen.

Traditioneel worden huizen opgebouwd uit slaapkamers, badkamers, eetkamers, keukens en woonkamers. Mensen geneigd kunnen zijn om deze ruimten te versieren voor hun oorspronkelijke doeleinden, maar denken buiten de doos en bepalen welke ruimten niet veel gebruik van te krijgen. Als je een persoon bent die eet hun diner in de woonkamer dan is een eetkamer is waarschijnlijk onnodig de meeste dagen van het jaar. In dit geval, kunt u het kantoor aan huis uit de woonkamer en in de eetkamer. Ontdoen van alles wat in de woonkamer die u kunt om het gebruik van de ruimte te maximaliseren.

Bepaal een centraal punt en het ontwerp van de rest van de ruimte eromheen. Afhankelijk van de woning, kan dit een open haard, een groot raam met uitzicht, of zelfs de televisie. Als je een focus hebben dan weet je waar je de meubels en accessoires plaats. Hierdoor ontstaat een stroming binnen de ruimte die belangrijk is voor de algehele esthetische en het praktische gebruik van de ruimte.

Overwegen om een ruimte binnen de kamer. Als er geen andere plek in huis om een werkruimte te maken, daarna een aangewezen gebied in de woonkamer om dit doel te dienen. Gebruik een kleine deken om het gebied te definiëren, en verticale ruimte voor opslag te gebruiken. Bijvoorbeeld, hangen drijvende planken boven een klein bureau en plaats de dozen papier, schrijfgerei en andere kantoorartikelen op hen.

Het creëren van een gevoel van eenheid door middel van soortgelijke of complementaire kleuren trekt alles samen. In een kleine ruimte is dit een eenvoudige manier om de illusie van ruimtelijkheid te creëren. Het gebruik van spiegels is een andere manier om het oog te laten denken een kamer is groter dan het werkelijk is, omdat het vangt en reflecteert het licht.

Woonkamers zijn een plek voor familie en vrienden te verzamelen. Maak gebruik van alle beschikbare ruimte in een kleine ruimte om het comfortabele, functionele, en een weerspiegeling van je persoonlijke stijl te maken. Woonkamer inrichten voor kleine ruimtes is een uitdaging, maar deze ideeën en tips maken het makkelijker voor iedereen krimpen.

Meer weten over uw woonkamer inrichten? Kijk dan eens op de website van Emob .

Wie de naam Emob hoort, denkt meteen aan meubelen en decoratieartikelen. Emob verkoopt namelijk al sinds haar begindagen betaalbare meubelen van hoogwaardige kwaliteit.

Over de jaren heen hebben we ons assortiment ook grondig uitgebreid. Om je snel doorheen ons aanbod te loodsen geven we je hieronder kort wat uitleg over onze belangrijkste categorieën.