Huis inrichten tips

Alles over huis en tuin

Met behulp van deze vier ontwerper geheimen en kleine kamer inrichten ideeen kunnen het verschil maken tussen het gevoel of een gevoel gezellige verkrampt in uw ruimte.

Als je slechts een kamer waar u kunt ontspannen, tv kijken hebben gelezen en entertainen het kan heel uitdagend om te versieren om de ruimte te maximaliseren en al deze doelen te bereiken.

Er is goed nieuws voor je. Wanneer u deze versieren oplossingen gebruiken, heb je geen behoefte aan een veel ruimte om een functionele en stijlvolle ruimte te creeren. De truc is om je kleine ruimte te vergroten door het gebruik van design technieken die dwaas de ogen.

# 1: Meubelen Arrangement

Multifunctionele meubelen ontworpen om de ruimte te passen helpt u om de beperkte vierkante meters.

Slaapbank selecties zijn meer praktische dan een bank en een bed als je kleine woonkamer is in een studio. Je krijgt een stijlvolle woonkamer door dag en een comfortabele slaapkamer ‘s nachts … allemaal in een kamer.

Meubelen verhoogde op ranke benen en zonder armen selecties en stoelen helpen om uw ruimte voelen zich meer open en luchtig.

# 2: Kleur Ideeen

Afbouw uw kamer met meubels in een kleur die lijkt op de muur kleur maakt de ruimte groter lijkt. Het toevoegen van kleurrijke en getextureerde accessoires creeert een gevoel van breedte.

Lenen ruimte van een aangrenzende kamer door visueel het aansluiten van de kamers met vergelijkbare materialen. Met behulp van een vloer of wand materiaal kleur zorgt voor doorstroming van kamer naar kamer en maakt uw woonkamer voelen ruimer.

# 3: LICHTIDEEEN

Gebruik van licht creatief om uw kleine kamer voelen zich meer expansief.

Hang kleurrijke gordijnen voor de ramen of maak muur uitsparingen in de andere kamers van het oog aan te trekken buiten de woonkamer.

Voeg materialen, zoals spiegels, glas en metalen die licht reflecteren om de illusie van meer ruimte te geven.

Maak de ruimte lijken groter door het schilderen van het plafond een zeer lichte tint blauw die doen denken aan de lucht of het plafond schilderen met hoogglans verf om de indruk van de hoogte geven.

Voeg een dakraam aan een gevoel van diepte te creeren of te installeren inbouw verlichting om meer licht te brengen in de kamer zonder toegang tot een hoop ruimte.

# 4: versieren

Vrij vloeroppervlak en tafelbladen met behulp van verticale ruimte. Lijn de muren met rekken en kasten waar je kunt opslaan sier-en functionele interieur objecten.

Stow draagbare meubels in kasten en breng het uit wanneer er meer zitplaatsen nodig is voor de gasten. Dress up de stoelen met decoratieve kussenovertrekken die een aanvulling op uw decoreren stijl.

Gewoon omdat je mag beperkte ruimte betekent niet dat je moet beperkt stijl hebben. Probeer een paar van deze ontwerper technieken voor het decoreren met meubels, verlichting, kleur en woonaccessoires te maken de ruimte groter lijkt. Met behulp van deze kleine kamer inrichten ideeen zal een grote impact op uw kamer.

Houten trap

Een familiaal bedrijf dat zowel ontwerp, productie als plaatsing van houten trappen voor haar rekening neemt.
Via een zeer persoonlijke aanpak van onze klanten verleggen wij voor elk project opnieuw onze grenzen. Dit laat zich voelen in ons gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod.