Huis inrichten tips

Alles over huis en tuin

Wanneer u eerst op te starten in een nieuwe plek moet je dingen, dingen zoals tafels, stoelen, servies en andere meubels. Al deze items zijn zeker een noodzaak, wanneer u zich verplaatst naar een nieuw huis of appartement. Tenzij je geboren werd met een magische geld boom, wilt u wellicht niet om een klein fortuin te besteden aan alle dingen die je nodig hebt om uw huis te leveren.

Voor alles wat je zuinig mensen daar, zijn er verschillende manieren waarop u zelf kunt opslaan van een ton van contant geld bij het winkelen voor meubels. Immers, kan meubelen vrij duur zijn, waarom geld uitgeven als je niet hoeft te doen.

Het vinden van goedkope meubelen is een geweldige manier om veel geld te besparen. Denk na over alle andere dingen die je kon je hard verdiende geld een te besteden. Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als het kopen van meubels is om te onthouden om te winkelen rond en om je onderzoek te doen, kan een beetje huiswerk gaan een lange weg. De uitvinding van het internet heeft de prijs te vergelijken makkelijker dan ooit.

Krijgt een algemeen idee van wat voor soort meubels die u zoekt en begonnen met het controleren prijzen. U mag verbazen dat als je een goed genoeg deal kan goedkoper zijn om uw meubels worden verzonden via een verdere locatie. Als u op zoek bent naar nog meer geld wilt u misschien overwegen tweede had meubelen te redden.

Voor echt grote deals op goedkope meubelen kunt u willen kijken naar werf verkoop. Misschien vindt u een aantal echt grote deals op een verscheidenheid van meubelen Preowned daar. Een geweldige plek om tweedehands meubelen te vinden is in de gerubriceerde gedeelte van uw plaatselijke krant. Vindt u een schat van grote deals.

Dus, wanneer het proberen om geld te besparen op meubilair vergeet niet om je huiswerk te doen en bent u zeker om jezelf te redden een bundel.

Goedkope meubelen kost je nog veel meer! op de lange duur

In veel industrieen goedkoop is het nieuwe roze, om zo te zeggen, en dit kon niet meer het geval in meubels. Een vloed van goedkope invoer uit China en Maleisie hebben overstroomd de Amerika en de Europese meubelmarkt. En de kosten voor de consument kan niet hoger zijn. Een slecht gemaakt slaapkamer set heeft een levensverwachting in de 4-5 jaar bereik. In vergelijking een high-end slaapkamer set van Bernhardt, Broyhill, Drexler Heritage of Ethan Allen kan duren 20-100 jaar!

Nu als u de eigenaar bent van alle meubels weet je dat bruikbare levensduur vaak uitstrekken tot ver voorbij de periode waar het meubilair daadwerkelijk ziet er goed uit. Dit is waar de high-end concurrenten echt schitteren, omdat goed gemaakte meubels kan bijna eindeloos opnieuw gekleurd en gerepareerd. U kunt Breng diepe krassen en aanzienlijke schade terug naar bijna nieuwe toestand. In tegenstelling tot de onderkant meubilair is vaak net vanear die spaanplaat en schuren langs de ruines van fineer het hele stuk. Daarnaast slecht afgedicht fineer zal zeepbel als het water wordt geintroduceerd. Dit kan potentieel ruine een low-end stuk jaar voordat het anders zou worden verspild.

Het bepalen van de kwaliteit

Uw eerste idee om de kwaliteit wordt geleverd met het gewicht van een stuk. Echt hout weegt meer dan spaanplaat en daarom zo doet meubels gebouwd met het. Er is verschillende gradaties in meubels bepaald door het type van hout als goed. Mahonie is een van de dichtste beste houtsoorten en grenen is aanzienlijk goedkoper. Dat wil niet zeggen dat grenen meubelen slecht is. Het wordt gebruikt in veel goede kinderen sets, maar het is lichter en minder krasbestendig dan vele andere houtsoorten.

De volgende punten te zoeken in kwaliteit is het gebruik van nietjes, lijm of zwaluwstaarten. Ingewikkelde duif werk is het kenmerk van grote meubels. Het duurt veel zorg te snijden perfect in elkaar grijpende laden en daarmee vermindert de behoefte aan lijm of nietjes en maakt een veel meer solide en stabiele lade!. Geniet lades zijn van een gemeenschappelijke alternatief voor de duurdere dovework. Als een meubel heeft nietjes het bijna automatisch in het midden van het lagere marktsegment. Ik heb zelfs gezien hoog geprijsd winkels zoals havertys overdracht geprijsd geniet meubilair. Yuk!

De absolute laagste einde gewricht is inbusbouten op hout denk maar aan tuinstoelen. Terwijl sommige stijlvolle meubels zoals Hammery draagt allen vastgeschroefd stukken een goede solide stuk zal altijd inbusbout aan metaal invoegen. Als u een inbusbout die rechtstreeks gaat in hout je op zoek naar een verloren stuk! De inbusbout verzwakt het hout en zal uiteindelijk remmen het met genoeg latere beweegt.

Zorg in op zoek naar meubilair is een van de belangrijkste manieren van het vinden van jezelf met een houten Lemon. Niets goeds is gratis en pas op voor te mooi om waar aanbiedingen worden als hun meestal niet. Een goede massief hout middelmatige kwaliteit meubel moet je het laatst hebt een lange tijd en hoge kwaliteit stukken vaak voor zichzelf te betalen over de tijd, maar pas op het kwaad van het kopen van goedkope meubelen. Het kost u meer dan u denkt!